در این مقاله که توسط کارشناسان حافظ باتری به بررسی مسائل و دلایل موثر به علت بوی بد باتری ماشین پرداخته شده است متوجه می شویم انتشار این بوی ناخوشایند چیست و چگونه می توان آن را برطرف کرد.قبل از هر آنچه که باید بدانیم، باتری ماشین از چند ساختار اصلی ساخته شده است که شامل:
1- محفظه یا قالب باتری
2- صفحات مثبت باتری(کاتد)
3- صفحات منفی باتری(آند)
4- ترمینال های خروجی(قطب)
5- محلول اسید سولفوریک باتری
اکنون که متوجه شدید داخل باتری از محلول اسیدی استفاده می شود شاید حدس زده باشید که این بوی بد همان بوی اسیدی است که به مشام می رسد که باید گفت بله دقیقا درست حدس زدید اما بهتر است بدانیم چرا این اتفاق رخ می دهد. زمانی که دینام خودروی شما بیش از حد استاندارد باتری ماشین را شارژ نماید باعث جوش خوردن محلول اسیدی باتری می گردد و بخار حاصل از این فرآیند در داخل موتور آزاد می شود که به دلیل زیاد بودن این بخار از طریق فیلتر اتاق وارد کابین می گردد.
البته گاهی اوقات حرارت بیش از حد داخل موتور که به باتری فشار می آورد که ناشی از فعالیت زیاد خودرو در شبانه روز یا شرایطی آب و هوای منطقه ای می باشد مثل استان های جنوب کشور رخ می دهد.
باتری کی اچ پاور بلند 9 آمپر
1,320,000 تومان1,320,000 تومانثبت سفارش، نصب فوری و رایگانراه های مقابله با بوی بد باتری خودرو
به طور کلی در این موضوع می توان گفت پیشگیری بهتر است یعنی شما در صورت بروز مشکلات برقی نظیر روشن شدن علائم پشت کیلومتر به طور همزمان همه با هم و یا پر نور شدن لامپ ها در هنگام فشار بر پدال گاز سریعا به تکنسین مراجعه نمایید و به طور کلی بهترین روش جلوگیری از بوی بد باتری خودرو، تست سلامت باطری و دینام خودرو به صورت حداقل سالانه می باشد.
باتری کی اچ پاور کوتاه پهن 7 آمپر
1,180,000 تومان1,180,000 تومانثبت سفارش، نصب فوری و رایگاناقدامات بعد از تشخیص بوی بد باتری خودرو
زمانی که بوی بد اسید به مشام شما رسید سریعا ماشین را همراه با کلی سیستم های برقی خودرو خاموش کنید و کاپوت ماشین را باز کنید تا باتری خنک شود و سریعا به فروشگاه باتری مراجعه نمایید و باتری را تعویض کنید. تمام موارد گفته شده برای باتری موتور سیکلت هم صدق می کند.